Agromalim 2017 – cea mai mare expoziție de profil din vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național.

7 – 10 Septembrie 2017. Cea de-a XXVIII-a ediție a evenimentului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje, Agromalim își așteaptă vizitatorii și în acest an. Peste 260 de expozanți din nouă țări și-au pregătit standurile care au ocupat aproape toate locurile disponibile la Expo Arad.

În cadrul târgului sunt expuse: mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță și financiare, reviste, cărți și cataloage de specialitate. Programul Agromalim cuprinde conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri, prezentări de produse și servicii inovatoare, precum și produse tradiționale. Târgul va dura până duminică.

Vă așteptăm să ne vizitați standul la intrarea în Corpul de conferințe dintre Hala A și B. Vom expune produse HONDA, articole pentru irigații, produse din folie și altele.

Echipa Ideal Logistic.

Facebook Twitter Linkedin Digg Stumbleupon Tumblr Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*