Cum comand / cumpăr?

Cum comand

Folosind meniul din partea stanga aferent categoriilor si subcategoriilor navigati pana veti gasi produsul cautat. De asemenea cautarea produselor se poate face si prin folosirea campului de situat in partea centrala a site-ului.

Pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi apasati butonul ,,adaugă în coş” situat in partea dreapta a paginii de detalii produs sau din pagina de listare produse.

 

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi este semnalizata printr-o fereastra situata in partea dreapta sus a paginii.

De aici se poate accesa cosul de cumparaturi, unde puteti actualiza cantitatea produselor adaugate in cos, se pot continua cumparaturile sau puteti finaliza comanda.

Pe tot parcursul navigarii in magazinul online Ideal Logistic, puteti vizualiza numarul de produse adaugate in cosul de cumparaturi prin intermediul simbolului “Cosul meu” (situat in partea dreapta superioara a site-ului) iar prin accesarea acestuia va puteti intoarce oricand in cosul de cumparaturi de unde puteti finaliza comanda.

 

Trimiterea comenzii

  Daca aveti deja cont in magazinul online Ideal Logistic va puteti autentifica cu adresa de email si parola

si sa folositi adresele de livrare si facturare deja existente in cont.

  Daca nu aveti cont va puteti crea unul prin completarea datelor necesare.

 

Facturare

In urmatoarea faza va trebui sa completati datele de facturare. Astfel aveti optiunea de a comanda in calitate de persoana fizica, juridica, PFA sau ONG, prin completarea campurilor aferente tipului de persoana.

Daca adresa de facturare difera de adresa de livrare debifati optiunea ,,Datele facturii sunt identice cu datele de livrare” si introduceti o adresa de livrare noua.

Alegerea modalitatii de livrare

La completarea datelor din comanda aveti posibilitatea sa va alegeti modalitatea de livrare. Valoarea costului de livrare se adauga automat la valoarea comenzii iar costul pentru transportul produselor difera in functie de modalitatea de livrare aleasa, precum si de localitatea de destinatie.

Cele trei modalitati de livrare pe care le pune la dispozitie compania Ideal Logistic clientilor sai sunt:

 livrarea prin curier

 ridicarea de la magazinul Ideal Logistic, Grădişte – Arad.

Atentie!

Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judetele unde nu exista un magazin Ideal Logistic se face exclusiv prin curier.

Din motive logistice comenzile ce contin produse voluminoase si urmeaza a fi transportate in aceste judete nu vor putea fi onorate.

Pentru mai multe detalii va rugam să trimiteţi un email pe adresa office[@]ideallogistic.ro.

 

Atenţie! Pentru afisarea corecta a modalitatilor de livrare, la introducerea localitatii in campul de estimare, va rugam sa folositi optiunea „autocomplete”, asa cum este ilustrat in exemplul de mai jos.

Dupa ce ati ales modalitatea de livrare, plata si v-ati exprimat acordul prin bifarea optiunii ,,Sunt de acord cu termenii şi condiţiile”, apăsaţi butonul ,,Trimite comanda.

Dupa trimiterea comenzii, veţi primi un email de confirmare referitor la comandă!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress